Els veïns i veïnes aporten gairebé 4.000 kg d'aliments durant el Gran Recapte

Última revisió 04-12-2019 17:19
04/12/2019

Una vintena de voluntaris i voluntàries van col·laborar amb aquesta iniciativa solidària que dona suport a persones necessitades que es troben en una situació vulnerable

L’esdeveniment solidari El Gran Recapte va tornar a mobilitzar el país per recollir aliments i productes d’higiene bàsica, que es destinaran al benestar de persones sense recursos i en risc d’exclusió social. A la Roca del Vallès els veïns i veïnes van col·laborar-hi de nou, aportant gairebé 4.000 kg de menjar com oli, llet i conserves. 

Una vintena de persones voluntàries es van col·locar a l’entrada dels supermercats Capabro, Dia i Condis per demanar a la clientela que col·laborés amb el projecte, i així ho van fer. Per la seva banda, els treballadors i treballadores del centre comercial La Roca Village també van col·laborar amb el projecte aportant uns 60 kg d’aliments uns dies abans de la convocatòria de la jornada.

Tots els aliments recollits es destinaran al Banc d’Aliments que gestiona la fundació El Xiprer, una entitat que atén entre 45 i 50 famílies de la Torreta, Santa Agnés i la Roca, que cada tres setmanes necessiten de suport per la seva manutenció.

La regidora d’Afers Socials i Famílies, Roser Moreno, ha donat les gràcies a totes les persones que van participar en aquesta jornada, i ha afirmat que «un any més els roquerols i roqueroles han mostrat la seva solidaritat durant el Gran Recapte, sempre responem a aquest tipus de crides i ho farem en el futur. Mostrem, així, el compromís amb la millora de les condicions de vida de totes les famílies».
 

Gran Recapte 2019
Gran Recapte 2019