El dimecres 27 de novembre, vine a donar sang!

Última revisió 19-11-2019 10:05
19/11/2019

La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits s'ubicarà a la plaça Sant Jordi, de 16 a 21 h

Els veïns i veïnes de la Roca del Vallès estan cridats a demostrar, un cop més, la seva faceta més solidària i altruista el proper dimecres 27 de novembre. L’Ajuntament s’implica activament un cop més en la campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits, per fomentar que s’incrementin les reserves de sang per a les persones que en necessiten.

Aquells que ho desitgin podran donar sang de les 16 a les 21 hores a la unitat que s’instal·larà a la plaça Sant Jordi, i la jornada es portarà a terme en col·laboració amb els alumnes de 4rt d'ESO de l’Institut La Roca.

Per donar sang només cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. A més, es recorda que es pot donar sang fins a tres vegades l’any en el cas de les dones i fins a quatre en el dels homes. A l’equipament també es facilitarà informació sobre la donació (òrgans, cordó, plasma...) a aquells que ho requereixin. 

Amb aquesta campanya, el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament van de la mà per sensibilitzar la població sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, atreure nous donants i aconseguir, així, un important nombre de donacions durant les successives jornades. Per tot plegat, el consistori fa una crida als roquerols i les roqueroles a participar activament aquest dimecres 27 de novembre d’aquesta donació solidària de sang.
 
 

Cartell jornada de donació de sang
Cartell jornada de donació de sang