Afectacions a la mobilitat durant la celebració dels Tres Tombs

Última revisió 13-02-2020 10:26
13/02/2020

El proper 16 de febrer hi haurà diverses vies que es tallaran al trànsit durant el recorregut dels animals i la cercavila de les 11 h fins les 15 h

La tradició de la festa dels Tres Tombs serà el proper diumenge 16 de febrer i suposarà diversos talls de carrers pel pas de persones i animals. Les afectacions ja han estat degudament senyalitzades, i tot seguit us els resumim:

  • A les 11 h hi haurà la concentració a la Riera amb el carrer de l’Església, i tot seguit es farà el recorregut per la benedicció dels animals. No s’hi podrà circular durant aquest temps.
  • A partir de les 11.30 h es farà la cercavila que portarà tots els participants cap a la plaça Sant Jordi al punt del migdia. El recorregut de la cercavila serà el següent: C. Major, Rambla Mestre Jaume Torrents, C. Espronceda, C. Prat de la Riba, C. Indústria, Rambla Mestre Jaume Torrents, C. Enric Granados, C. Gayarre, C. Frederic Mompou, Rambla Mestre Jaume Torrents, C. Espronceda, C. Prat de la Riba, C. Indústria, C. Hermenegild Carrera, C. Lluís Millet, Rambla Mestre Jaume Torrents, C. de Sant Josep i final a la plaça Sant Jordi.
  • Fins a primera hora de la tarda hi haurà la celebració del piscolabis popular a la plaça de Sant Jordi, per tant fins la finalització de l’acte l’aparcament quedarà anul·lat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, teniu a la vostra disposició la Policia Local de la Roca del Vallès (938422075).

Restriccions de trànsit pels Tres Tombs
Restriccions de trànsit pels Tres Tombs