L’Ajuntament agraeix fervorosament la generositat i esforç dels veïns de la Roca, la Torreta i Santa Agnès que han dedicat tant de temps i energia per ajudar al personal sanitari durant la pandèmia

">

El voluntariat roquerol crea i entrega milers de bates i mascaretes per combatre la pandèmia

Última revisió 07-05-2020 12:15
27/04/2020

L’Ajuntament agraeix fervorosament la generositat i esforç dels veïns de la Roca, la Torreta i Santa Agnès que han dedicat tant de temps i energia per ajudar al personal sanitari durant la pandèmia

La Roca del Vallès ha estat novament epicentre de la solidaritat gràcies a la iniciativa de centenars de veïns i veïnes que des de l’inici de la crisi del coronavirus han aportat els seus esforços per donar un cop de mà als professionals mèdics que lluiten contra la malaltia i ajudant a les persones malaltes. Fins al moment les persones voluntàries han cosit i fabricat 4.600 bates, 2.520 mascaretes de tela, 1.340 davantals, 125 pantalles protectores i 70 maneguets. També s’han fet diverses gorres i peücs per hospitals.

Tot aquest material s’ha aportat en gran mesura a l’Hospital de Granollers, i també a l’ambulatori de la Roca. En un inici va ser un grup de voluntaris de la Torreta qui va posar fil a l’agulla per cosir bates i poc a poc la solidaritat es va estendre als demés nuclis, on persones que formen part de la xarxa de voluntariat i de les associacions veïnals han sumat esforços per crear tot aquest material. De fet des de l’Hospital de Granollers s’ha adreçat una carta d’agraïment reconeixent el valor incalculable d’aquestes donacions. L’Associació de Veïns de la Torreta ha tingut una participació singular, amb l’aportació a més de 700 mascaretes de tela per a la farmàcia, bates per a l’ambulatori i 80 gorres per a l’hospital.

La regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Guarinos, ha explicat que “estem completament agraïts i emocionats de la resposta dels roquerols i roqueroles davant d’aquesta adversitat com és la pandèmia. Gràcies al seu esforç els professionals sanitaris treballen en millors condicions i poden ajudar a més persones a recuperar-se. Moltes gràcies per tota la feina que heu realitzat, ens feu sentit molt orgull de ser veïns i veïnes vostres”.