A partir del 18 de juny passem a la fase 3 de desconfinament

Última revisió 18-06-2020 07:21
18/06/2020

Tota Catalunya es trobarà en la mateixa fase i per tant es permet la lliure mobilitat pel territori, just a les portes de la revetlla de Sant Joan.

La Roca del Vallès passa a partir de demà a la fase 3 de desconfinament. Tota la regió sanitària de Barcelona i les regions metropolitanes sud i nord passen a formar part de la fase 3, juntament amb l'entrada de Lleida, i ja estarà permesa la mobilitat a tot Catalunya. Aquesta mesura se suma a la que es permeten les reunions socials de fins a 20 persones, fet que facilita que la revetlla de Sant Joan es pugui celebrar en família i amistats. Tot seguit us resumim les principals novetats que implica la nova fase de desescalada:

  • Desapareixen els límits horaris i franges d’edat per sortir a passejar o fer esport.
  • Els establiments de restauració poden admetre fins el 50% de l'aforament a l’interior i el 75% a les terrasses. Els locals nocturns poden obrir però amb el 30% de l’aforament permès i les pistes de ball tancades.
  • Es pot assistir a espectacles culturals, sempre asseguts i amb butaques preassignades, amb un aforament màxim de 80 persones en espais tancats i 800 en espais oberts.
  • Està permès practicar activitats de turisme actiu i natura en grups de fins a 30 persones i mitjançant cita prèvia. A més es pot fer ús de les zones comunes dels hotels, amb un aforament restringit al 50% de la seva capacitat.
  • Es pot assistir a cinemes, teatres, monuments i altres espais culturals, amb restriccions del 50% de l’aforament.
  • El transport públic no té límit d’aforament, però continua sent obligatòria la mascareta

Podeu consultar tota la informació al següent enllaç

És la darrera fase de desescalada abans de l'aixecament de totes les mesures preventives
És la darrera fase de desescalada abans de l'aixecament de totes les mesures preventives