Els Reis d'Orient ja ho tenen tot a punt per venir a la Roca del Vallès

Última revisió 03-01-2020 11:48
19/12/2019

Els patges reials recolliran les cartes el 27 i 28 de desembre i l’1 de gener, i Ses Majestats saludaran a tot el veïnat durant les Cavalcades que es faran el 5 de gener

Els veïns i veïnes de la Roca, la Torreta i Santa Agnès estan enllestint les cartes per fer-les arribar als Reis d’Orient, que arribaran quan caigui el sol del diumenge 5 de gener. Dies abans els patges reials s’aproparan a cada poble per recollir les cartes:

  • Divendres 27 de desembre, a les 18 h al Centre Cultural de la Torreta. També es farà un taller per fer un arbre dels desitjos i hi haurà una xocolatada popular.
  • Dissabte 28 de desembre, a les 18 h al Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes. Les famílies podran gaudir d’un espectacle infantil i també hi haurà una xocolatada popular.
  • Dimecres 1 de gener, a les 19 h al Centre Cultural de la Roca. Es celebrarà una xocolatada popular.

El dia més important de l’any per a molts serà el diumenge 5 de gener, quan els Reis d’Orient saludaran a petits i grans a la tradicional Cavalcada de Reis. Tindran els següents horaris i recorreguts:

  • Cavalcada de la Roca: serà a les 18:15 h i sortirà de l’Avinguda Catalunya (a l’alçada de la benzinera del Carrefour Express). Seguirà pel carrer Tenor Viñas, la rambla Mestre Jaume Torrents, carrer de Dalt i Pau Claris. A l’acabar els Reis pujaran a l’escenari que s’instal·larà i els nens i nenes podran parlar amb ells i fer-se fotografies.
  • Cavalcada de la Torreta: serà a les 18.30 h i sortirà de l’Església de Santa Maria del Jaire. Seguirà pel carrer València, carrer Fleming, pel carrer Granada, arribarà de nou a l’Església i els Reis aniran a peu fins el Centre Cultural.
  • Cavalcada de Santa Agnès: serà a les 18.30 h i sortirà de la plaça Fontanelles. Seguirà per l’avinguda Gaudí, el carrer Jaume Cuyàs i acabarà a l’Església de Santa Agnès.

Tan a la Roca com a la Torreta hi haurà un taller de fanalets previ a la cavalcada. A la Roca serà de 10 a 13 h a la placeta i a la Torreta serà a les 16 h al Centre Cultural.

En els arxius adjunts trobareu els mapes amb les afectacions de mobilitat a la Roca i la Torreta.

L’Ajuntament agraeix a totes les persones, associacions i comerços que han col·laborat per acollir un any més l’arribada dels patges i Ses Majestats al nostre municipi.

 

Els Reis arriben a la Roca del Vallès
Els Reis arriben a la Roca del Vallès