El Parc de Nadal modifica les activitats per celebrar-se amb total seguretat

Última revisió 24-12-2021 18:03
24/12/2021

Es farà al CEM com estava previst, tot i que hi haurà menys activitats i es controlarà l’accés. L’entrada serà gratuïta.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès està treballant contrarellotge per adaptar les activitats nadalenques a la nova normativa sanitària promoguda per la Generalitat. Una de les activitats que s’ha hagut de modificar és el Parc de Nadal, que garantirà la seguretat de tots els infants i les seves famílies.

Principals canvis:

  • L’entrada al Parc de Nadal serà gratuïta, i es mantindran els mateixos horaris excepte el del dia 27, ja que s’obrirà només per la tarda
  • S’han reduït les activitats. Només estaran disponibles els jocs inflables
  • L’aforament estarà controlat per garantir que es mantinguin les distàncies de seguretat. A la zona dels jocs només hi podran entrar els infants, les famílies hauran d’esperar a l’exterior del pavelló
  • L’Skate Park, situat a l’aparcament del CEM, obrirà tal i com estava previst i no es preveu cap modificació

Les mesures sanitàries es prenen per prevenir els contagis de la Covid-19. L’Ajuntament seguirà sempre les resolucions de les autoritats sanitàries i treballarà per garantir la seguretat pública, adaptant o fins i tot anul·lant actes. S’informarà adequadament al veïnat de tots els canvis.