El govern i els Mossos d'Esquadra aborden el repte de millorar la seguretat ciutadana

Última revisió 05-11-2019 12:43
21/08/2019

L’alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana es van reunir amb els comandaments de la regió policial metropolitana Nord per posar sobre la taula la preocupació veïnal pel que fa als robatoris als domicilis

Amb l’objectiu de millorar la informació i la coordinació, a més de traçar noves estratègies de millora de la seguretat ciutadana, es va celebrar a la seu de l’Ajuntament de La Roca del Vallès una reunió entre representants del govern i dels Mossos d’Esquadra. Hi van participar l’alcalde, Albert Gil, el regidor de Seguretat Ciutadana, Daniel Valls, el Cap i la Sots Cap de la regió policial metropolitana Nord i l'intendent i Cap de l’àrea bàsica policial de Granollers. 

Aquesta és la segona reunió que se celebra en les darreres setmanes, en la que es van posar sobre la taula diversos temes, en especial la preocupació veïnal pels robatoris a l’interior dels domicilis i la rellevància de la col·laboració ciutadana per contribuir a evitar incidents i facilitat la labor policial. Aquestes trobades també tenen la finalitat de consolidar la relació entre la Policia Local de La Roca i els Mossos d’Esquadra.

L’alcalde, Albert Gil, ha explicat que «la reunió va ser llarga i intensa, per seguir treballant amb la màxima intensitat i cooperació en el tema més preocupant per tots com són els robatoris amb força als domicilis. Seguim estant ens uns nivells d'alerta molt importants i hem d'estar ben coordinats sempre».
 

Reunió seguretat ciutadana
Reunió seguretat ciutadana