El Centre Cultural de la Roca acollirà una jornada de vacunació contra la Covid-19

Última revisió 25-02-2021 19:15
25/02/2021

Professionals sanitaris subministraran la primera dosi de la vacuna de Pfizer a les persones majors de 80 anys.

La vacunació per prevenir el contagi del coronavirus continua fent passos endavant, i el nostre municipi en serà testimoni especialment. Aquest divendres 26 de febrer d’11 a 14 h el Centre Cultural de la Roca acollirà una jornada de vacunació, organitzada pel Servei Català de la Salut. S’administrarà la primera dosi de la vacuna Pfizer a les persones majors de 80 anys.

L’Àrea Bàsica de Salut ha trucat a totes les persones per informar de les cites de les vacunacions, que s’estan fent aquesta setmana a la Roca del Vallès. Entre les que es faran als domicilis i en aquesta jornada de vacunació al Centre Cultural, 102 persones hauran rebut la primera dosi.

L’alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, ha explicat que “Estem molt contents que s’acceleri el procés de vacunació, i especialment que la rebin ja les persones grans, les més vulnerables durant tota aquesta pandèmia”. Gil ha afegit: “Col·laborarem tot el necessari amb les autoritats sanitàries per facilitar el procés de vacunació, i contribuir a que sigui àgil, còmode i accessible per a la ciutadania”.

El Centre Cultural és un espai ampli i adequat per acollir aquesta jornada, i s’ha adaptat a la situació per garantir totes les mesures de seguretat sanitària. Hi haurà una entrada (pel carrer Campoamor) i una sortida (pel carrer Espronceda), en l’interior hi haurà els espais delimitats per garantir que es mantenen les distàncies, i hi haurà gel hidroalcohòlic i mascaretes.

Centre Cultural la Roca
Centre Cultural la Roca