Vota la proposta de lletres identificadores que t'agrada més, del 15 al 30 de gener

Última revisió 02-02-2024 18:46
11/01/2024

L’Ajuntament ha presentat tres propostes perquè la ciutadania voti, del 15 al 30 de gener amb l’app Tràmit, o presencialment a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania, quin disseny vol que es col·loqui als accessos de la Roca, la Torreta i Santa Agnès.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès, per tal de potenciar la identitat del municipi, l’orgull de pertinència, i per dignificar la via pública, instal·larà a l’entrada de la Roca, la Torreta i Santa Agnès unes lletres identificadores i de benvinguda a cada nucli. Serà la ciutadania qui decideixi, mitjançant una votació del 15 al 30 de gener a través de l’app Tràmit o presencialment a les tres Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC), quin disseny vol que es col·loqui en cada accés. 
 
Per facilitar la decisió, s'ensenya en les imatges d'aquesta notícia una recreació de com quedaria cada disseny a les rotondes d'accés de la Roca i de la Torreta, i al mur de Santa Agnès. Els dissenys tenen en comú que destaquen el nom del nucli, però hi ha diferències, com el tipus de lletra, el fons, el color, els símbols identificadors de cada nucli, o la quantitat d'aquests.
 
Les persones majors de 16 anys empadronades a la Roca del Vallès podran dir quina proposta volen que sigui la guanyadora. Un cop finalitzat el termini de votació, l'Ajuntament informarà dels resultats, i anirà explicant el procés d'instal·lació de les lletres identificadores. 

El primer tinent d’alcaldia, Daniel Valls, ha afirmat que amb les lletres de benvinguda es vol “potenciar la identitat del nostre poble i l'orgull de ser veïns i veïnes de la Roca, de la Torreta i de Santa Agnès”, al mateix temps que es busca “dignificar la via pública i oferir una imatge de qualitat als accessos dels tres nuclis”. El primer tinent d’alcaldia ha recalcat que s’ha deixat la decisió en mans de la ciutadania: “Des de l’Ajuntament hem decidit que sigueu vosaltres, els veïns, qui mitjançant una votació trieu quin disseny us agrada més”. 

Altres formes de participació 

Aquesta iniciativa representa una mostra més del compromís de l'Ajuntament de la Roca del Vallès amb la participació, amb eines com l’Audiència Pública, que va celebrar la primera sessió de la història el 12 de desembre, el procés participatiu amb el jovent i amb el teixit associatiu, o el suport a les entitats en la seva tasca de dinamització i cohesió del municipi, amb la seva participació en l'organització d'actes com les activitats de Nadal o les festes majors.