Un centenar d'infants gaudeixen del projecte de foment de la lectura Cruspilletres

Última revisió 29-11-2021 13:59
29/11/2021

La Biblioteca organitza aquestes sessions pels infants roquerols de 4t de Primària.

Generar interès per la lectura i ganes de descobrir les històries que s’amaguen dins dels llibres és l’objectiu del projecte Cruspilletres, que organitza la Biblioteca de la Roca amb la col·laboració dels centres educatius i l’Ajuntament. El centenar d’alumnes de 4t de Primària de les escoles Pilar Mestres, Mogent, La Torreta i  Santa Agnès han pogut gaudir d'una sessió de foment lector i un taller manual relacionat.

Aquest any s’ha treballat sota el títol “Boscos Endins” amb lectures amb els espais forestals com a protagonistes. Les tècniques de l’equipament han donat a conèixer llibres on el bosc és l'escenari d'una història, un lloc d'aventures, on es produeixen trobades màgiques, el bosc com a espai en transformació que cal protegir, etc.

En acabar la presentació dels llibres els infants han elaborat unes composicions artístiques per crear els "seus boscos", deixant la sala infantil de la biblioteca molt ben decorada.

La segona sessió del Cruspilletres es portarà a terme dins del tercer trimestre del curs escolar, al mes d'abril de l'any vinent.