Serà del 25 al 27 de novembre, i inclourà la 7a edició de la Fira de la Col.

">

Tot a punt per a la Festa Major d'hivern de Sant Sadurní

Última revisió 14-11-2022 09:29
14/11/2022

Serà del 25 al 27 de novembre, i inclourà la 7a edició de la Fira de la Col.

Després d’un estiu carregat d’activitats festives, que s'han pogut celebrar sense cap tipus de restricció, ara és el torn d’aquesta cita imprescindible del nostre calendari. La Festa Major d'hivern de Sant Sadurní combina tradició amb activitats lúdiques i comercials, fent-la singular any rere any.

Durant el cap de setmana podrem gaudir de la 7a Fira de la Col, amb les demostracions d’arts i oficis, parades amb productes de la terra i, com a novetat, el Mercat de Km0 i l’enotast amb vins de la denominació d’origen Alella, de la qual el nostre municipi n’és productor. 

Però també hi ha espai per la cultura popular i tradicional, amb la participació de la Colla de Diables 666, la Colla de Geganters de la Roca i la Coral Centre i Energia. També comptarem amb espectacles a càrrec de Toc i Foc, i les propostes de la Belluga i Tronaos.

Es tracta d'una programació molt variada i per a tots els públics, amb la voluntat que el veïnat gaudeixi de la tradicional festa major d’hivern i visqui intensament la vida cultual i associativa del municipi.