Tornen les sortides culturals organitzades pel Casal d'Avis de la Roca del Vallès

Última revisió 09-06-2021 08:56
09/06/2021

El dissabte 19 de juny es farà una excursió als jardins de Santa Clotilde, a Lloret de Mar.

Després de molts mesos de restriccions i de vida social i associativa escarransida, la millora de les dades pandèmiques permeten que es recuperin les activitats. Així, el Casal d’Avis de la Roca del Vallès organitza una nova sortida cultural, programada pel dissabte 19 de juny a les 8.30 h, als jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.

Es tracta d’una espai singular, situat dalt d’un penya-sagat, i dissenyat per Nicolau Rubió i Tudurí a la manera dels antics jardins del Renaixement italià. S’estructuren a partir d’un esglaonament aterrossat, on la diversitat d'espècies de plantes mediterrànies s’alterna amb petits estanyols i conjunts escultòrics. La sortida inclou els desplaçaments, l’esmorzar i el dinar. Per a fer les inscripcions cal trucar o enviar WhatsApp al telèfon 636 88 98 38.

La regidora d’Afers Socials i Famílies, Roser Moreno, ha explicat que “la gent gran ha estat un dels col·lectius més afectats per tota aquesta crisi pandèmica, per això la recuperació de les activitats és una gran notícia. Treballarem per facilitar que la vida social i associativa del col·lectiu recuperi la normalitat el més aviat possible”.