La Policia Local de la Roca del Vallès s’adhereix un cop més a la campanya per recaptar fons per la unitat de càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

">

Tornen els escuts solidaris per donar suport als infants "valents" de Sant Joan de Déu

Última revisió 05-02-2020 16:12
05/02/2020

La Policia Local de la Roca del Vallès s’adhereix un cop més a la campanya per recaptar fons per la unitat de càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Ja estan a la venda els escuts solidaris de la Policia Local de la Roca del Vallès, una edició limitada amb un brodat especial amb l’objectiu de recaptar fons pel SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre més gran d’Europa dedicat a la investigació i cura dels infants que pateixen càncer. Els escuts costen 4 euros i es poden comprar a les dependències policials i a diversos establiments del municipi. Tots els diners que es recullin es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Amb el lema #PelsValents es pretén donar a conèixer l’extraordinària fortalesa dels infants que fan front a aquesta malaltia i es vol que el màxim de la població col·labori amb el projecte de consolidació d’aquest centre, pioner al continent. La idea dels escuts solidaris va sorgir de les policies locals de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric i actualment ja són més de 50 cossos policials els que s’han adherit a la campanya.

L’alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, ha animat a tothom a adquirir els escuts solidaris i ha explicat que «el càncer no entén de fronteres, edats i gèneres. Entre totes i tots hem de sumar esforços per avançar cap a la seva cura i, en aquest cas concret, poder millorar la qualitat de vida d’aquestes nenes i nens que ens donen una lliçó de valentia i coratge que ens emociona».