Torna la Marxa de la Creu per combinar esport i descoberta del municipi

Última revisió 21-07-2021 14:02
21/07/2021

La sortida i arribada serà a Can Tàpies i se seguiran totes les mesures de seguretat.

El proper diumenge 25 de juliol es durà a terme la popular Marxa de la Creu, organitzada per la Penya Madridista 12+Una, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de la Torreta, que recorrerà diversos indrets del municipi amb sortida i arribada a Can Tàpies. L’any passat es va haver de cancel·lar la sortida, i enguany se seguiran totes les mesures de seguretat sanitàries que marca el Procicat.

Així, les sortides seran en grups petits i controlats cada minut a partir de la primera, que serà a les 8.30 h. Cada persona inscrita rebrà un entrepà, beguda i un detall individualitzat a l’arribada. El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha animat a tothom a participar-hi tot afirmant: “La Marxa de la Creu uneix l’esport amb la descoberta del nostre territori. Fem-ho amb seguretat i gaudim plegats de la jornada”.

Per inscriure’s cal anar a la seu de l’entitat (carrer d’Aragó 9-11). També es podrà inscriure’s el mateix diumenge abans de la sortida. El preu és de 8 euros,  i part de la recaptació es destinarà a l’entitat Oncovallès.