Dins del CEM hi haurà jocs, tallers i inflables; i a l’exterior s’instal·larà un skate park i hi haurà activitats de cultura urbana.

">

Torna el Parc de Nadal amb activitats per a infants i joves

Última revisió 09-12-2022 13:20
09/12/2022

Dins del CEM hi haurà jocs, tallers i inflables; i a l’exterior s’instal·larà un skate park i hi haurà activitats de cultura urbana.

Del 27 al 30 de desembre l’Ajuntament de la Roca del Vallès i A Parts Iguals tornen a organitzar el Parc de Nadal al Centre Esportiu Municipal (CEM). Enguany no hi haurà cap restricció per motius sanitaris. També se seguirà amb la fórmula oferta darrerament amb dos espais diferenciats d’activitats.

Per una banda, a l’interior del pavelló hi haurà l’oferta pels infants (fins a 12 anys). Podran gaudir de tallers de pinta-cares, tastets de circ i jocs inflables, entre d’altres propostes. Per l’altra, a l’exterior hi haurà l’oferta més juvenil. S’instal·larà un skate park (obert per a tothom) i hi haurà propostes de cultura urbana, com ara tallers de hip-hop, graffitis, producció musical, breakdance... També es faran exhibicions d’aquestes disciplines. Tot plegat estarà dinamitzat per la cooperativa Erol Urbà.

Horari:

- El Parc de Nadal (infantil) serà de 10 del matí a 20h.

- Els tallers i shows de hip hop seran de 17 a 21h.

El Preu serà de 3€ al matí i 5€ tot el dia. Únicament per l'espai d'inflables i activitats a l'interior.