Els paradistes que vulguin vendre productes a la Roca del Vallès poden presentar sol·licituds del 20 de desembre fins al 9 de gener.

">

S'obre la convocatòria per l'atorgament de les autoritzacions de venda dels mercats setmanals

Última revisió 21-12-2022 14:01
21/12/2022

Els paradistes que vulguin vendre productes a la Roca del Vallès poden presentar sol·licituds del 20 de desembre fins al 9 de gener.

L’Ajuntament de La Roca del Vallès ha obert de nou la convocatòria per a l’atorgament de les autoritzacions per instal·lar noves parades als mercats setmanals. Així, el consistori vol restablir les parades que han quedat vacants ens els darrers temps dels mercats no sedentaris de la Roca, Santa Agnès i la Torreta.

La regidora de Comerç, Raquel Vilardebó, ha explicat que: “Amb aquesta convocatòria podrem renovar algunes de les parades dels mercats no sedentaris, d’aquesta manera es reimpulsen i poden continuar sent eixos de dinamització del comerç de proximitat”.

Les persones interessades podran presentar la seva sol·licitud amb tota la documentació necessària del 20 de desembre de 2022 al 9 de gener de 2023. Ho podran fer telemàticament a través del web municipal, o bé presencialment emplenant la instància específica, que podran trobar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de La Roca del Vallès.

Per a més informació, podeu consultar l’ordenança reguladora i els plecs de condicions tècniques i administratives dels mercats setmanals de la Roca del Vallès al web www.laroca.cat o trucar al telèfon d’informació a la ciutadania 93 842 20 16.