Participa a la Marxa per la Marató que organitza ElskeKorrenMolt

Última revisió 24-11-2020 09:40
24/11/2020

El club proposa un recorregut per l’entorn del municipi que es pot fer quan es vulgui, i tot el que es recapti per la venda de samarretes i participacions anirà destinat a la Marató de TV3.

S’acosta el programa televisiu de la Marató de TV3, un esdeveniment que mobilitza moltes persones arreu del país per recaptar fons per a la investigació sobre una malaltia, que enguany és la Covid-19. A la Roca del Vallès l’entitat ElskeKorrenMolt, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, ja han posat en marxa una iniciativa per promoure l’esport i, a més, col·laborar amb aquesta iniciativa.

Es tracta d’una Marxa “virtual”, atès que no es pot organitzar res conjuntament amb altres persones per motius de seguretat. La idea és que les persones s’apuntin a fer un recorregut marcat pels voltants del municipi, i que traslladin la seva marca a l’entitat que en farà un rànquing. El recorregut no s’ha de fer un dia en concret, sinó que cadascú el faci quan vulgui per evitar aglomeracions.

Els dies 27 de novembre i 4 i 11 de desembre tindran una parada la mercat de la Roca per explicar la iniciativa, i vendre les samarretes de la marxa al preu de 10 euros. També seran un dia al mercat de la Torreta. A més el 6 i 13 de desembre seran a la plaça de Can Torrents difonent la iniciativa.

Un cop fet el recorregut es poden enviar el temps i el recorregut fet mitjançant el mòbil 615 546 659, el web http://www.elskekorrenmolt.cat/ o bé per correu electrònic a elskekorrenmolt@yahoo.es.  El club farà una classificació amb totes les marques rebudes. A més també es convida a les persones participants a compartir les imatges a les xarxes socials i etiqueta a la Marató de Tv3 i a l’entitat.

 

Mapa del recorregut per la Marató
Mapa del recorregut per la Marató