Es poden demanar del 4 al 24 de juliol. Podeu consultar tota la informació a les bases de la convocatòria.

">

Oberta la convocatòria per sol·licitar les beques menjador pel curs vinent

Última revisió 07-07-2020 14:20
04/07/2020

Es poden demanar del 4 al 24 de juliol. Podeu consultar tota la informació a les bases de la convocatòria.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha obert la convocatòria de sol·licitud de beques menjador pel curs 2020-2021, que es podran demanar telemàticament del 4 al 24 de juliol. Les beques, atorgades per la Generalitat de Catalunya, tenen per objectiu garantir que tots els infants de la comarca que ho necessitin tinguin accés al servei de menjador escolar. Per aquest motiu, totes les famílies que no superin els llindars de renda establerts tindran assegurada una beca del 50% del preu del menjador sense necessitat d’entrar en llistes d’espera.

Els ajuts s’han de demanar omplint aquesta sol·licitud i enviant-la a través d’aquest enllaç. En el cas de tenir dificultats en la seva tramitació, us podeu posar en contacte amb l’OAC demanant cita prèvia a través del telèfon 93 842 20 16 (extensió 3).

Quins requisits hi ha?

Per entrar a la convocatòria de beques menjador la família ha d’estar per sota dels següents llindars de renda anual:

  • Primer adult (sustentador principal): 10.981,40 euros
  • Segon adult (sustentador principal): 5.490,80 euros
  • Altres adults que integren la unitat familiar diferents als sustentadors principals: 2.745,35 euros
  • Per cada nen/a de la unitat familiar: 2.900,20 euros

Quins ajuts hi ha?

Hi ha dos tipus de beques menjador: la que finança el 100% del servei de menjador i la que finança el 50%. Les famílies que acreditin que la seva renda anual no supera el 60% dels imports abans exposats, a més d’acreditar altres aspectes com ser família nombrosa o monoparental, tenir infants en acollida, tenir un fill o filla amb discapacitat, trobar-se en risc d’exclusió social, etc., podran optar a una beca del 100% del cost del servei de menjador escolar.

Per altra banda, les famílies que tinguin una beca del 50% podran compactar-la, permetent que els seus infants puguin anar al menjador de franc només alguns dies de la setmana. El preu del servei de menjador el xifra la Generalitat.