Oberta la convocatòria dels Premis de la Nit de l'Esport!

Última revisió 01-04-2022 12:05
01/04/2022

Ja es poden presentar les candidatures a aquests reconeixements que atorga anualment l’Ajuntament, per premiar la tasca d’esportistes i entitats i fomentar l’esport i els seus valors.

Un any més l’Ajuntament de la Roca del Vallès es compromet amb el foment de l’esport i vol reconèixer la trajectòria i èxits dels i les esportistes del municipi, així com de les entitats esportives. Després de l’aturada pandèmica i d’haver hagut de fer una gala adaptada l’any passat, el consistori espera recuperar la normalitat amb aquesta celebració.

Per aquest motiu ha obert una nova convocatòria dels Premis a Millor Esportista de la Roca del Vallès, on els veïns i veïnes com les entitats i els mateixos esportistes poden presentar candidatures per optar als premis. El termini de presentació finalitza el 14 d’abril. Els premis es lliuraran a la gala de la Nit de l’Esport que es farà el 10 de juny.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat que “des del govern volem donar suport als centenars de veïns i veïnes que practiquen esport i que fomenten no només els hàbits saludables sinó els valors que hi té associats: la cohesió, el companyerisme, l’esforç i l’autosuperació. Per aquest motiu organitzem aquests premis i animem a tothom a participar-hi”.

Si hi voleu participar, haureu d’omplir aquesta fitxa i adjuntar el currículum de la persona proposada, una fotografia seva i una autorització en cas que sigui menor d’edat. Tot plegat ho haureu d’entregar de forma telemàtica o presencialment al Registre situat a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania situada a l’Ajuntament. Per a més informació consulteu les bases dels premis, que també us resumim a continuació:

Qui pot ser nominat?

Per a poder optar a ser nominat/da a qualsevol dels premis a millor esportista, serà indispensable:

 • Per a esportistes que militen en clubs locals: Haver estat en possessió d’una fitxa federativa i en actiu durant l’any anterior a la gala i/o l’anterior temporada, independentment que resideixi o no a la Roca del Vallès
 • Per a esportistes que no militin en clubs locals: Ser resident al municipi i haver estat en actiu durant l’any anterior a la gala i/o la anterior temporada i estar en possessió de fitxa federativa.

Quines categories hi ha?

Les categories sobre les quals es podran presentar propostes de nominació són:

 • Millor esportista promesa: nois i noies d’entre 13 i 18 anys
 • Millor esportista, categoria individual: homes i dones majors de 19 anys
 • Millor esportista, categoria col·lectiva: homes i dones majors de 19 anys
 • Millor equip: equips masculins i femenins que hagin destacat durant l’any o la temporada anterior a la gala
 • Millor trajectòria: premi a la trajectòria esportiva individual
 • Millor esportista en l’esport adaptat: millor esportista o millor trajectòria en l’esport adaptat

Premis al reconeixement:

 • Premi a les dones que realitzin tasques directives de forma continuada en els clubs i/o associacions esportives del municipi.
 • Premi al reconeixement als mèrits personals amb relació al foment de l’esport local
 • Premi al reconeixement als mèrits amb relació al foment de la inclusió social a través de l’esport.