Oberta la convocatòria dels IV Premis la Miranda per infants i adults

Última revisió 02-04-2020 19:21
20/03/2020

L’Ajuntament de la Roca del Vallès organitza aquest certamen que busca fomentar la conservació de les vivències dels veïns i veïnes

La Roca del Vallès és un dels municipis que més i millor preserva la memòria popular, on els testimonis són d’un valor incalculable per conèixer i saber els successos que han marcat la vida de moltes persones en un context determinat de la nostra història. Amb la voluntat de seguir fomentant que els veïns i veïnes escriguin les seves memòries perquè puguin ser conservades, l’Arxiu de la Memòria Popular convoca la quarta edició dels Premis la Miranda, Petits relats de la nostra vida, que té dues categories: l’infantil i la d’adults.

A la categoria infantil hi poden participar els i les alumnes de 5è i 6è de Primària, que podran presentar els seus escrits fins el 31 de maig. Els infants de 5è hauran d’escriure un relat sobre les seves pròpies vivències, mentre que els de 6è hauran d’escriure les de la gent gran. Pel que fa a la categoria d’adults, es fa una crida per rebre petits relats vitals fins el 31 de maig.

La regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez, ha explicat que «volem posar en valor, recuperar i preservar biografies, autobiografies, diaris, epistolaris, fotografies, i qualsevol element que permeti conèixer històries de vida, i així evitem el perill d’acabar en l’oblit. Tots i totes som testimonis del nostre temps i cal que preservem aquestes vivències perquè les següents generacions ho atresorin». 

Podeu consultar les bases d’ambdues convocatòries a continuació:

Cartell de la categoria d'adults
Cartell de la categoria d'adults