Noves activitats dirigides de fitness per a joves de 14 a 18 anys al CEM

Última revisió 29-09-2020 13:21
29/09/2020

A partir del mes d’octubre s’iniciaran les sessions, que comptaran amb una quota reduïda de 18 euros mensuals.

El Centre Esportiu Municipal (CEM) posa en marxa una iniciativa per fomentar que els i les joves de la Roca del Vallès facin més esport. A partir del mes d’octubre es posaran en marxa noves activitats dirigides de fitness per a nois i noies de 14 a 18 anys, dinamitzades per un tècnic esportiu i que podran ser o bé individuals o bé en grup. Estaran enfocades, per una banda, a introduir al jovent en el món del fitness, i per l’altra, a fer exercicis específics per treballar la força, la resistència i la coordinació. Alguna de les activitats esportives estaran motivades amb suport musical.

Per apuntar-s’hi només cal ser abonat del CEM i demanar-ho a la recepció de l’equipament, o bé trucar al 938 424 469. Els i les joves que es vulguin abonar per fer aquestes activitats disposaran d’una quota especial reduïda, que costarà 18 euros al mes.

La regidora de Joventut, Ainoa Herrera, ha afirmat que “volem fomentar els hàbits saludables i que els i les joves facin esport al municipi. I una manera fantàstica de fer-ho és amb activitats al CEM a un preu especial. D’aquesta manera esperem que s’adquireixi l’hàbit i seguim treballant per fomentar l’esport i la salut a la Roca del Vallès”.

Les quotes seran reduïdes pels que s'abonin i facin aquestes activitats
Les quotes seran reduïdes pels que s'abonin i facin aquestes activitats