Nova convocatòria de Plans d'Ocupació municipals per l'any 2023

Última revisió 31-03-2023 14:25
31/03/2023

L’Ajuntament contractarà 12 persones que es troben en situació d’atur, durant 12 mesos, per desenvolupar feines dins l’administració.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès ha aprovat les bases i convocatòria generals reguladores dels Plans d’Ocupació municipals per l’any 2023. Durant les properes setmanes es publicarà formalment la convocatòria i s’establiran els terminis per presentar sol·licituds. Recordem que es tracta de places temporals -1 any- destinades a veïnat a l’atur, per cobrir places en diferents especialitats per a la realització de diversos projectes d’interès social general. S’ofertaran 12 places.

El regidor d’Inserció Laboral, Dani Valls, ha explicat: “Aquesta convocatòria respon a la voluntat d’aquest Ajuntament de promoure iniciatives per dinamitzar el mercat de treball, davant de la situació de crisi actual, del nombre elevat de persones aturades que hi ha en el nostre municipi i el deteriorament cada vegada més greu de la situació econòmica de les persones que ja fa un temps que han perdut la feina”.

Les 12 places que es convocaran són les següents:

  • 2 places d’agents cívics/ques
  • 2 places d’auxiliar de manteniment
  • 1 tècnic/a auxiliar d’Igualtat
  • 1 auxiliar d’equipaments
  • 3 places d’auxiliar d’administració
  • 1 integrador/a social
  • 2 places de conserge

Les persones interessades en participar en la convocatòria podran fer-ho telemàticament a través del web municipal (si disposen de certificat digital i tenen tota la documentació en format electrònic) o bé presencialment emplenant la instància específica, model oficial i normalitzat, que podran trobar també a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de La Roca del Vallès (c. Catalunya, 24) i presentant-la al Registre General, en properes dates que ja informarem.