Nous passos de vianants al carrer de Catalunya

Última revisió 01-04-2022 13:12
01/04/2022

La Diputació de Barcelona millorarà la senyalització horitzontal d’aquesta via per afavorir la seguretat dels vianants

A partir del 4 d’abril es faran treballs per reforçar la seguretat viària al carrer de Catalunya. L’Ajuntament de la Roca del Vallès porta reclamant actuacions a la Diputació de Barcelona, que és la titular d’aquesta via i, finalment, es portaran a terme. Concretament es pintaran 5 passos de vianants per dotar de més seguretat al veïnat: a la cruïlla entre Catalunya i Lope de vega, i la plaça de l'Era. A la cruïlla entre Catalunya i el Lope de Vega també es pintaran les pilones amb diferents colors per augmentar la sensació de seguretat ja que es tracta d'un itinerari escolar.

El regidor de Mobilitat, Daniel Valls, ha explicat que “és una via que té prioritat per a vianants en diversos trams, però molts conductors no ho respecten. Seguirem amatents per veure si aquests actuacions ajuden a la pacificació del trànsit i a la seguretat del veïnat”.

Actualment al carrer Catalunya hi ha dues plataformes sobreelevades que suposa un ferm continu entre calçada i voreres, per on hi circulen uns 4.000 vehicles al dia. Els treballs de pintura podran suposar afectacions puntuals a la mobilitat habitual.