Millores a la rotonda d'enllaç a la C-60 per fer-la més segura i accessible

Última revisió 06-05-2021 18:43
06/05/2021

La Generalitat ha iniciat els treballs, que provocaran afectacions puntuals al trànsit, amb una durada prevista de cinc setmanes.

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha començat les obres necessàries per a la millora del ramal d'accés a la carretera B-40z des de la C-1415c, sentit Granollers, es realitza per un sol carril, fet que origina cues de trànsit, sobretot a primera hora del matí. Per solucionar aquesta problemàtica es faran uns treballs que consistiran en construir un nou carril, fet que facilitarà aquest accés.

Així, es calcula que gràcies a aquesta actuació es reduiran les cues, que en hora punta s’allarguen uns 140 metres, a unes molt més reduïdes de fins a 12 metres. La Generalitat calcula aquest benefici després de fer un estudi de la mobilitat de la zona, en la que es van comptabilitatzar que per aquest punt hi passen uns 450 vehicles cada hora.

El regidor d’Urbanisme, Xavier del Villar, ha explicat “amb aquests treballs esperem guanyar en seguretat i evitar diversos problemes de mobilitat que tenen lloc en especial a les hores de més trànsit. Això, sí, mentre durin els treballs, demanem precaució quan se circuli per aquest punt”.

Els treballs també comportaran que s’adapti la senyalització vertical i horitzontal a la nova configuració del ramal d’entrada a la rotonda. Per a l’execució de les obres es preveu un termini de cinc setmanes.

Els treballs duraran unes cinc setmanes-
Els treballs duraran unes cinc setmanes-