Les piscines d'estiu obriran les portes el proper 25 de juny

Última revisió 10-06-2021 13:16
10/06/2021

El veïnat tindrà la possibilitat de reservar entrades amb 48 h d’antelació i per a fins a 3 acompanyants a través del web del CEM

Arriba l’estiu i les piscines de la Roca i de Santa Agnès ja estan a punt per acollir les i els banyistes. Enguany es recupera certa normalitat, i l’entrada no estarà limitada a les persones empadronades a la Roca del Vallès tot i que el veïnat tindrà diverses avantatges a l’hora de treure l’entrada. La temporada comença el dissabte 25 de juny. La temporada de piscina d’estiu també inclourà Cursets de piscina per a nens de 2 a 12 anys.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat que “estem molt contents de poder reobrir aquests equipaments sense tantes restriccions com l’any passat. Tot i això hem implementat millores en l’accés i la reserva d’entrades perquè sigui més fàcil i còmode per a les veïnes i veïns”.

 

Quins són els horaris?

L’horari d’obertura serà:

 1. Piscina de la Roca:
  1. De dilluns a divendres: de 7 a 22 h
  2. Cap de setmana: de 9 a 20 h
 2. Piscina de Santa Agnès:
  1. De dilluns a dijous: d’11 a 20 h
  2. Divendres: d’11 a 21 h
  3. Cap de setmana: de 10 a 21 h

Quines són les tarifes?

 • Matí (fins les 15 h): 3,5€
 • Tarda (a partir de les 15:30 h): 3,5€
 • Tot el dia: 7€

On es poden treure les entrades?

A través del web del CEM, o de manera excepcional presencialment a cada equipament. Es recomana fer la reserva prèvia per assegurar-se la plaça i, a més, el veïnat comptarà amb avantatges.

Quins són els avantatges pel veïnat?

Les persones empadronades al municipi podran fer una reserva anticipada 2 dies abans sense cap cost addicional al preu de l’entrada. També, com a novetat, el sistema de reserves permetrà que cada usuari pugui reservar, a la vegada, per a ell i 3 acompanyants més. La reserva prèvia també permetrà abandonar les instal·lacions sense perdre el dret a tornar a accedir en la franja horària contractada.