Totes les persones majors de 60 anys interessades en aquesta iniciativa poden adreçar-se als casals d’avis de la Roca, La Torreta i Santa Agnès per a fer-hi la inscripció i demanar més informació.

">

Les caminades per la gent gran de marxa nòrdica es desplacen cap a la Llagosta

Última revisió 12-02-2020 13:11
10/02/2020

Totes les persones majors de 60 anys interessades en aquesta iniciativa poden adreçar-se als casals d’avis de la Roca, La Torreta i Santa Agnès per a fer-hi la inscripció i demanar més informació.

Després de l'èxit de les sortides a Artés i El Prat de Llobregat, la propera parada del cicle de sortides "Caminades per la gent gran" serà a la Llagosta el proper dimarts 18 de febrer. Aquestes sortides organitzades per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, promouen la pràctica de la marxa nòrdica, un estil esportiu de senderisme amb el qual s'aconsegueix un treball més complet del cos.

L'excursió per aquest municipi permetrà als assistents gaudir d'un grban paisatge i varietat d'espècies vegetals pròpies de zones humides, com ara alzines, pins i roures. El trajecte de la caminada té 8,2 km, amb un nivell de dificultat baix, que passa per pistes forestals, properes al centre urbà, amb alguns trams amb pendents lleus (el desnivell màxim se situa entorn dels 20 m, aproximadament). Altres atractiu del recorregut són el castell de Can Taió i el museu de carruatges de Can Clapés, llocs que cal visitar per les seves singulars característiques.

El programa "Caminades per la gent gran" pretén promoure uns hàbits saludables per a les persones majors de 60 anys per tal que tinguin unes millors condicions de vida i d’envelliment actiu. Alhora, és una activitat que fomenta les habilitats socials, ja que posa en contacte persones de la mateixa franja d’edat de municipis molt diversos.

Participar en aquestes caminades és totalment gratuït i la inscripció inclou assegurança, autocar i una samarreta. Totes les persones majors de 60 anys interessades en aquesta iniciativa poden adreçar-se als tres casals d’avis de la Roca, La Torreta i Santa Agnès per a fer-hi la inscripció i demanar més informació.