L'Ajuntament vetlla perquè el consultori de la Torreta es mantingui obert

Última revisió 08-04-2021 14:48
08/04/2021

Conjuntament amb l’Àrea Bàsica de Salut i la Generalitat de Catalunya, es fa seguiment dels indicadors pandèmics i el consistori demana que l’equipament recuperi progressivament tots els serveis.

A principis de mes es va reprendre parcialment l’activitat assistencial al consultori local de La Torreta. Els dies d’obertura són els dimecres de 8 a 10 del matí per fer controls de tractaments cardiovasculars i visites programades d’infermeria, i els divendres de 8 a 13 h per analítiques i taltres visites programades.

Aquest fet era una reivindicació del consistori i del veïnat, atès que feia pràcticament un any que l’equipament sanitari estava tancat. El Servei Català de Salut va decidir el seu tancament -així com el del consultori de Santa Agnès-, per concentrar tots els esforços en el CAP Vicenç Papaseit, un edifici més ampli i adequat per mantenir les distàncies de seguretat. Es va acordar amb el consistori que, quan la situació pandèmica millorés, s’anirien recuperant els serveis.

La regidora de Salut Pública, Marta Pujol, ha explicat que “Amb la millora de la situació es reobre el consultori de la Torreta, i a mesura que avanci el procés de vacunació i baixi la incidència de la COVID-19 anirem recuperant més serveis. Cal que tothom tingui clar que les decisions que es prenen són per la salut i seguretat de tothom, i el compromís és el de recuperar la normalitat progressivament

L’Ajuntament sempre ha donat tota la informació necessària al veïnat, qui ha respost de manera responsable a aquesta decisió del Servei Català de Salut. Fins i tot es va organitzar una reunió amb una representant de la Generalitat i la directora de l’ABS, amb representants de l’Associació de Veïns, per resoldre tots els dubtes.

El Consultori de la Torreta és obert només per atendre algunes consultes i proves
El Consultori de la Torreta és obert només per atendre algunes consultes i proves