L'Ajuntament renova els fanals del camp de futbol de Sant Agnès amb llums led

Última revisió 20-10-2020 17:21
20/10/2020

L’actuació suposarà un estalvi 6.721,34 euros, a més d’una millora per a la pràctica de l’esport.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès finalitzarà properament el projecte de renovació de l’enllumenat dels camps de futbol, amb la substitució dels fanals del camp municipal de Santa Agnès per llums led. A partir del 22 d’octubre s’iniciaran els treballs, que duraran fins el dimecres 29 d’octubre i obligaran a tallar el carrer Nogueres, de 8 a 18 h. Els vehicles no hi podran circular ni tampoc aparcar-hi.

La renovació de l’enllumenat serà prou complicada, atès que també s’hauran de renovar les estructures de suport dels nous llums, ja que les antigues no eren adequades. Així, els operaris canviaran primer els suports i després instal·laran els nous fanals. Les llums led són més eficients energèticament i suposaran un estalvi en el consum elèctric de 6.721,34 euros l’any.

El regidor d’Obres i Serveis, Albert Bassa, ha explicat que “després de les actuacions a la Torreta i la Roca, completem aquest projecte que té un doble objectiu: en primer lloc, fer palès el compromís del govern en la millora dels equipaments i dels serveis públics i, en segon lloc, avançar en les polítiques de foment de la sostenibilitat i del medi ambient”.

Amb el canvi dels projectors actuals de Santa Agnès es culmina el projecte de millora de l’enllumenat dels camps municipals, un fet necessari ja que els fanals estaven molt envellits i es produïen avaries constants.

S'instal·laran nous fanals al camp de Santa Agnès
S'instal·laran nous fanals al camp de Santa Agnès