L'Ajuntament organitza una visita inèdita per conèixer la producció vitivinícola del municipi

Última revisió 26-09-2022 13:35
26/09/2022

Serà una visita a les vinyes de Castillo de Sajazarra, una iniciativa en col·laboració amb el restaurant Les Tres Alzines i l'Estanc la Roca.

Es farà un tast del vi que es produeix al municipi amb el guiatge d'un enòleg, i el tast de diversos plats elaborats pel restaurant Les Tres Alzines.

Ajuntament, productors i restauradors locals continuen posant en valor la qualitat dels productes del nostre municipi, i properament s'organitza una activitat singular. Es tracta d'una visita i tast a les vinyes de Castillo de Sajazarra, en col·laboració amb el Restaurant Les Tres Alzines i l'Estanc la Roca. Tot plegat, dins del cicle Microexperiències, que apropa la ciutadania a la riquesa gastronòmica de la Roca del Vallès.

Aquesta activitat és inèdita, atès que serà la primera que organitza l'Ajuntament, i comptarà amb la presència d'un enòleg que guiarà el tast del vi "In Vita Blanc" que es produeix al municipi. També es farà una degustació amb plats que preparan des del Restaurant Les Tres Alzines. Trobareu el menú adjunt a aquesta notícia. Serà el 2 d'octubre a les 11 del matí.

Si hi voleu participar, podeu trucar a: 93 842 24 34 / 676 26 20 74.