L’Espai "El Punc” es presentarà el 20 de març al Centre Cultural La Roca, i es reunirà tots el dilluns pel matí a partir de l'abril a la Biblioteca. 

">

L'Ajuntament ofereix un nou espai de trobada i cura per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

Última revisió 19-03-2024 09:24
19/03/2024

L’Espai "El Punc” es presentarà el 20 de març al Centre Cultural La Roca, i es reunirà tots el dilluns pel matí a partir de l'abril a la Biblioteca. 

L’Ajuntament de la Roca del Vallès inicia l’Espai El Punc, un espai de trobada i cura per a famílies amb infants de 0 a 3 anys, on poder compartir inquietuds, dubtes, expectatives i experiències amb altres pares i mares en el mateix moment de criança. Es tracta d’una activitat municipal gratuïta. El dimecres 20 de març se celebrarà una sessió informativa a les 11 h al Centre Cultural La Roca, amb l’assistència d’Inès Martí i Irena Baburés, tècniques socials de l'Ajuntament i dinamitzadores del grup.

La regidora de Famílies i Gent Gran, Marta Pi, ha animat a “formar part d'aquest grup i crèixer com a famílies amb altres veïns i veïnes en el mateix moment vital”  i ha remarcat que és una oportunitat “per compartir experiències i aprendre d’altres persones, fer-nos conscients que el que vivim i sentim és normal, i així poder crear estratègies amb altres pares i mares”. La regidora de Famílies ha apuntat que “l’Ajuntament posa els mitjans perquè les famílies es puguin reunir, però sobretot dediquem dues professionals que coordinaran aquest grup amb la seva expertesa, que han fet seva aquesta iniciativa i que estan molt il·lusionades per començar”.

El grup de criança es reunirà tots el dilluns de 10:30 a 12 h, a partir del 8 d'abril fins al 2 de juny, a la Biblioteca municipal. Las famílies ja es poden inscriure al correu infancia@laroca.cat fins el 3 d'abril.