Quan tota la tramitació estigui enllestida l’Ajuntament avisarà a les famílies perquè puguin formalitzar les inscripcions a partir de l’1 de setembre.

">

L'Ajuntament obrirà 3 estances més a les escoles bressol municipals per donar cabuda a tots els infants del municipi

Última revisió 23-06-2023 18:40
23/06/2023

Quan tota la tramitació estigui enllestida l’Ajuntament avisarà a les famílies perquè puguin formalitzar les inscripcions a partir de l’1 de setembre.

El consistori ha decidit ampliar la capacitat de les escoles bressol municipals, sobretot per poder donar resposta als infants del municipi que estan en llista d'espera. Així es va acordar ahir, 22 de juny, en una trobada entre les famílies amb infants en llista d’espera i l’alcaldessa Marta Pujol, la regidora d’Ensenyament Raquel Vilardebó, les directores de les escoles bressol i personal tècnic de l’Ajuntament. En concret, s’obriran 3 estances:

  • Les Orenetes: un grup mixt que acollirà infants d’i0 i d’i1 (total de 8 infants)
  • La Torreta: una nova aula d’i1 (13 infants) i una altra d’i2 (20 infants)
  • Com que, per diversos motius, no es pot obrir una altra aula d’i2 a les Orenetes, els infants que han quedat en llista d’espera podran matricular-se a l’EB La Torreta.

Amb aquesta actuació, s’acolliran 40 infants més dels previstos, amb un total d’11 aules i 156 infants. D’aquesta manera es dona solució al neguit expressat per les famílies que havien quedat en llista d’espera després del sorteig de places celebrat el passat 13 de juny.

Tot i que les escoles bressol són de titularitat municipal, la gestió és indirecta i està a càrrec actualment de l’empresa Cavall de Cartró. D’aquesta manera, l’Ajuntament ha iniciat el procediment de modificació contractual que haurà d’aprovar-se en el primer Ple ordinari que se celebri, que es preveu a finals de juliol, així com l’adequació de les aules i compra de nou material i equipament.

En quan estigui formalment aprovat, s’avisarà a les famílies afectades per tal que puguin efectuar la matrícula a partir de l’1 de setembre i iniciar el curs amb normalitat.