La Roca del Vallès posa en valor la tasca de les entitats i reconeix als millors esportistes del 2019 amb la nova edició de la Nit de l'Esport

Última revisió 11-06-2021 13:22
11/06/2021

Després de l’aturada pandèmica es recupera aquest esdeveniment, que se celebrarà el 18 de juny, i reconeixerà als i les millors esportistes i a les entitats.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès vol reconèixer la tasca que fan les entitats esportives i l’esforç dels roquerols i roqueroles esportistes que, després d’un any llarg de pandèmia, han fet mans i mànigues per seguir promovent els valors de l’esport i competir. Així, s’organitza la nova edició de la Nit de l’Esport, que es farà al pavelló del CEM el proper divendres 18 de juny a les 21 h. L’acte tindrà un aforament limitat i serà per invitació, però tothom que ho vulgui el podrà seguir en directe a través de la retransmissió que s’oferirà al canal de Youtube de l’Ajuntament.

La gala tindrà un format diferent al d’altres edicions, atès que integrarà els premis als i les millors esportistes de l’any 2019 i un acte de reconeixement a la tasca feta per les entitats esportives durant la pandèmia. Els premis als i les millors esportistes premien a les persones residents al municipi o que militen en clubs locals amb mèrits destacables durant l’última temporada, a les dones que realitzen tasques directives i a les persones que han fomentat l’esport local.

Aquest any també s’estrenen 3 categories noves:

-        Reconeixement al foment de la inclusió social a través de l’esport

-        Millor trajectòria individual

-        Millor esportista o trajectòria en esport adaptat.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat que “Estem orgulloses i orgullosos dels nostres esportistes, que han hagut de fer mans i mànigues per seguir practicant esport durant el darrer any i mig. I tenim unes entitats de primer nivell, que fan una tasca ingent per transmetre els valors de l’esport i dinamitzar socialment el municipi. Moltes gràcies a totes i tots”.

La gala donarà el protagonisme sencer al teixit esportiu local, ja que es projectaran diversos vídeos de les entitats esportives i seran els propis esportistes i representants de les entitats qui presentaran i atorgaran els premis. Des dels mitjans municipals s’oferirà informació exhaustiva sobre l’acte.