L’Ajuntament ofereix una ruta circular per la Torreta, on hi participaran persones de més de 60 anys de la Roca del Vallès, Santpedor, Vilafranca del Penedès i Hostalets de Pierola. 

">

La Roca del Vallès acull el 21 de febrer la caminada per a gent gran

Última revisió 15-02-2024 12:31
13/02/2024

L’Ajuntament ofereix una ruta circular per la Torreta, on hi participaran persones de més de 60 anys de la Roca del Vallès, Santpedor, Vilafranca del Penedès i Hostalets de Pierola. 

L'Ajuntament de la Roca del Vallès està preparant la següent caminada amb marxa nòrdica del curs 2023-2024, en el marc del programa Caminades per a gent gran de la Diputació de Barcelona, on hi participen persones de més de 60 anys de la Roca del Vallès, Santpedor, Vilafranca del Penedès i Hostalets de Pierola, 

L’Ajuntament ofereix, pel dimecres 21 de febrer, una ruta circular per la Torreta, que començarà a les 9.30 al Centre Cultural del nucli, visitarà el Parc de la Creu de La Torreta, continuarà pels voltants del Centre d’Educació Especial Montserrat Montero, el Camí de Santa Quiteria, les Vinyes de Valldoriolf i el Centre Penitenciari de Quatre Camins, i tornarà al Centre Cultural de la Torreta, on es farà, a partir de les 13.30 h, el dinar i el ball.  
 
El regidor d’Esports, Raúl Cano, ha valorat la caminada de la Roca del Vallès com “molt interessant, amb la facilitat de començar i acabar al Centre Cultural, i amb punts d’interès en el recorregut”. El també regidor delegat de la Torreta ha avançat que les persones participants “disposaran d’un full informatiu amb les explicacions de cadascun d’aquests punts d’interès de la caminada”, i ha aprofitat per agrair “la participació de la gent gran de la Roca i d’altres municipis veïns, que també ens han acollit en altres ocasions, i que ara podrem rebre’ls”
 
Les inscripcions a aquesta caminada i a la resta es poden fer durant tot el curs, i s'han de tramitar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament; els dimecres de 9 a 14h a la Torreta, els dimarts de 9 a 14 h a l’oficina de Santa Agnès, o a la recepció del CEM. Podeu portar portar el full d’inscripció emplenat.  

Caminades per a gent gran amb marxa nòrdica 

Aquestes passejades son gratuïtes, tenen uns recorreguts d’entre 6 i 10 kilòmetres i cal disposar d’una forma física òptima per poder realitzar-les. Després d’haver-se realitzat a Santpedor, Vilafranca del Penedès, i pròximament a la Roca, el 20 de març està prevista la marxa a Hostalets de Pierola, mentre que la cloenda es farà a les Franqueses del Vallès.  

A més des les caminades pels municipis, l’Ajuntament de la Roca del Vallès posa a disposició dues rutes per practicar senderisme: la ruta del Sender de la Brolla (11 km) i la ruta de Santa Agnès de Malanyanes (5 km), que es poden consultar al web larocaturisme.cat