La regidora de Junts x la Roca Laura Álvarez Estapé renuncia al càrrec

Última revisió 26-03-2021 14:09
26/03/2021

Serà substituïda pel següent membre de la llista del grup municipal.

Ahir al vespre es va celebrar un Ple municipal en el qual un dels punts de l’ordre del dia va ser la votació de la renúncia al càrrec de la senyora Laura Álvarez Estapé com a regidora del grup de Junts x la Roca. El Ple ho va aprovar per unanimitat. Laura Álvarez va presentar una instància en la qual sol·licitava la renúncia per motius laborals.

En el cas de renúncia d’un regidor o regidora, l’escó que queda buit s’atribuirà al següent membre de la llista en la qual es va presentar a les eleccions municipals, d’acord amb el que disposa l’article 182.2 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General 5/1985. Per tal que pugui prendre possessió del càrrec, la Junta Electoral Central haurà de fer arribar a l’Ajuntament la seva credencial, i s’haurà de votar en el següent plenari.

Laura Álvarez Estapé s’ha acomiadat del plenari i ha explicat que “ha estat un plaer poder dedicar aquest temps al municipi. Per motius laborals no disposo del temps necessari per dedicar-m’hi tot el que voldria, és una llàstima no poder seguir amb el projecte”.

Pel que fa al govern municipal, la persona que assumeixi l’acta de regidor/a també s’incorporarà a l’executiva. Mentrestant les regidories de Cultura i Festes Populars i d’Igualtat les assumirà l’acalde, Albert Gil.

Laura Álvarez Estapé
Laura Álvarez Estapé