Els agents han pogut localitzar el ciclista ferit en un camí forestal de difícil accés i alerten a als serveis d’emergències

">

La Policia Local facilita el rescat en helicòpter d'un ciclista accidentat

Última revisió 25-02-2020 19:07
25/02/2020

Els agents han pogut localitzar el ciclista ferit en un camí forestal de difícil accés i alerten a als serveis d’emergències

La Policia Local de la Roca del Vallès ha efectuat aquest migdia una actuació de mèrit que ha permès als Bombers poder rescatar un ciclista que ha patit un accident, i que ha estat traslladat en helicòpter fins l’hospital on s’està recuperant de diverses lesions a l’espatlla dreta.

Els fets han succeït prop del punt del migdia, quan el 112 ha rebut una trucada de socors d’un grup de ciclistes, alertant que un company que ha patit una caiguda i s’ha lesionat. Al conèixer l’avís la Policia Local ha fet una recerca intensiva de la persona accidentada seguint les indicacions dels acompanyants, fins localitzar-lo en una pista forestal que va des de Can Planes a Can Pahisa.

Un cop localitzat s’informa de la ubicació exacte al Servei d’Emergències Mèdiques i al Cos de Bombers, que hi arriben amb dues dotacions però a l’observar que l’accés per terra seria complicat, sol·liciten l’evacuació del ciclista ferit amb helicòpter. Finalment el ferit ha estat evacuat a l’hospital. Des de l’Ajuntament es felicita als agents de la Policia Local per la seva intervenció.