La Policia Local detén 4 presumptes lladres gràcies a una ràpida actuació després d'una alerta veïnal

Última revisió 21-04-2021 08:19
21/04/2021

Els agents van sorprendre els individus a l’interior del recinte d’una masia i els van impedir la fugida.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès es felicita per una nova actuació de mèrit del cos de Policia Local del municipi. En concret, els agents van aconseguir detenir a 4 persones acusades de cometre, presumptament, un robatori amb força a l’interior d’un immoble.

Els fets varen tenir lloc durant el matí del dia 19 d’abril, quan un ciutadà va alertar a una patrulla de la Policia Local que unes persones haurien accedit a una masia amb una furgoneta i estarien robant objectes de dins els coberts i del pati. Ràpidament la patrulla es va dirigir al lloc dels fets i, en arribar-hi, va sorprendre als presumptes lladres intentant abandonar la zona.

Els agents van aconseguir retenir-los i van descobrir a l’interior de la furgoneta dues tones de bigues. planxes de ferro i acer inoxidable. També van comprovar que per accedir a la finca havien forçat una tanca perimetral. Amb el suport dels Mossos d’Esquadra van procedir a la detenció de les 4 persones per un presumpte delicte de robatori amb força. Les persones tenien diversos antecedents per fets similars i han estat traslladats a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Granollers per tal de quedar a disposició judicial.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Daniel Valls, ha expressat: “Volem seguir esperonant a la ciutadania a col·laborar amb la Policia per a aconseguir un poble més segur. Felicitem als agents actuants per la seva diligència i el seu compromís amb la seguretat del nostre municipi”.

 

 

Les detencions es van produir gràcies a l'alerta d'un veí
Les detencions es van produir gràcies a l'alerta d'un veí