La Penya Blaugrana i el CF La Torreta golegen amb la inclusió

Última revisió 28-10-2021 13:18
28/10/2021

Joves de la Fundació Vallès Oriental i de la Fundació Viver de Bell-lloc entrenen amb aquestes entitats roqueroles.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès sempre ha treballat en favor de la igualtat d’oportunitats i la inclusió social, i es congratula que les entitats esportives Penya Blaugrana de la Roca i el Club de Futbol de la Torreta comptin amb dos equips formats per joves amb diversitat funcional.

Es tracta de nois i noies que formen part de la Fundació Viver de Bell-Lloc i de la Fundació Vallès Oriental, institucions que acullen i dissenyen plans de treball i activitats per fomentar el benestar i autonomia d’aquests joves. Ara, un pas més en aquests objectius és el foment de l’esport i la salut, i les entitats roqueroles han format equips on poden anar a entrenar regularment.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha afirmat: “l’esport és una eina de transmissió de valors i la creació d’aquests dos equips demostren que l’esport roquerol està compromès amb la inclusió i la igualtat a través de l’esport”.

El consistori vol agrair la feina i l’esforç que aquestes entitats i les fundacions han fet per aconseguir aquesta fita, i desitja que més teixit associatiu s’impliqui per treballar en aquest sentit.