Les famílies beneficiàries de la Roca, Santa Agnès i la Torreta rebran entre avui i demà les instruccions per saber com es repartiran i com fer-les servir

">

La Generalitat reparteix les targetes moneder promeses de beques menjador

Última revisió 24-03-2020 10:14
24/03/2020

Les famílies beneficiàries de la Roca, Santa Agnès i la Torreta rebran entre avui i demà les instruccions per saber com es repartiran i com fer-les servir

L’Ajuntament de la Roca del Vallès repartirà properament 65 targetes moneder a les famílies roqueroles beneficiàries dels ajuts de beques menjador. La Generalitat s’havia compromès a seguir facilitant aquesta ajuda i finalment ha enviat les targetes moneder al Consell Comarcal del Vallès Oriental, que és qui les distribueix al territori, on es repartiran més de 7.000 targetes moneder.

Les targetes estan carregades per dues setmanes, amb un import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia –un total de 40 euros–. Les famílies les podran utilitzar per adquirir productes alimentaris en qualsevol establiment d’alimentació. Les targetes es recarregaran automàticament mentre la situació d’alarma sigui vigent. Properament les famílies de la Torreta, Santa Agnès i la Roca rebran una trucada on se'ls donarà les instruccions d'ús i com es farà el lliurament de les targetes.

La regidora d’Afers Socials i Famílies, Roser Moreno, ha explicat que “aquesta ajuda és totalment necessària per molts infants, que un cop tancada l’escola podien córrer risc de no poder alimentar-se correctament. Celebrem que finalment hagin arribat aquestes targetes moneder i les repartirem l’abans possible”.