Una vuitantena de veïns i veïnes es van acostar a la unitat especialitzada instal·lada al nostre municipi el passat 17 de juliol.

">

La campanya de donació de sang permet obtenir reserves per més de 200 pacients

Última revisió 20-07-2020 15:31
20/07/2020

Una vuitantena de veïns i veïnes es van acostar a la unitat especialitzada instal·lada al nostre municipi el passat 17 de juliol.

El veïnat de la Roca del Vallès va mostrar novament la seva solidaritat col·laborant amb el Banc de Sang i Teixits, en la jornada de donació de sang que es va celebrar el passat 17 de juliol. En total s’hi van acostar 78 persones, de les quals 71 van poder donar sang. Com ha fet més positiu és que gràcies a aquestes donacions 213 pacients podran rebre les necessàries transfusions, fet que marca la gran importància d’aquestes jornades. També hi va haver 5 veïns i veïnes que van donar sang per primera vegada, una altra dada positiva que cal posar en valor, i treballar perquè en siguin més la propera vegada.

El Banc de Sang i Teixits realitza diverses campanyes per recollir donacions al llarg de l’any al nostre municipi. Així, si no us heu pogut acostar a la unitat especialitzada en aquesta ocasió, tindreu més oportunitats de fer-ho més endavant. És molt important recollir el màxim de donacions possible, ja que ens trobem en un moment molt complicat a nivell sanitari. L’Ajuntament de la Roca del Vallès anima tot el veïnat a ser solidari i participar en aquestes campanyes.