La brigada municipal repara la tanca del carrer Torras i Bages

Última revisió 12-01-2021 19:14
12/01/2021

A causa d’actes vandàlics aquest element havia quedat malmès, i ara els serveis municipals l’han arranjat degudament.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès continua realitzant tasques de manteniment de l’espai públic, en aquest cas restaurant un espai que l’incivisme havia fet malbé. Es tracta de la tanca de fusta del carrer Torras i Bages, entre l’escola bressol Les Orenetes i l’escola Pilar Mestres. Aquest element estava trencat a causa d’actes vandàlics, i ara els operaris de la brigada municipal l’han arranjat.

 La tanca separa la vorera d’un espai enjardinat, i és de fusta tractada resistent a les inclemències del temps. Aquest tipus de reparacions són molt costoses pel consistori i, en definitiva, pel conjunt de la ciutadania, atès que s’han de fer per culpa de l’incivisme d’algunes persones. Ara l’espai públic recupera la normalitat en aquest punt.

El regidor d’Obres i Manteniment, Albert Bassa, ha explicat que “els operaris de la brigada municipal treballen incansablement per mantenir en perfecte estat el municipi, demanem que el veïnat s’impliquin en la cura del mobiliari urbà i del conjunt dels elements comuns perquè en puguem gaudir totes i tots”.

Els operaris han reparat la tanca i ja llueix com hauria
Els operaris han reparat la tanca i ja llueix com hauria