Ja tenim aquí la Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes

Última revisió 04-08-2022 12:26
04/08/2022

Del 19 al 21 d’agost el veïnat podrà gaudir d’una programació molt variada, treballada colze a colze entre entitats i Ajuntament, amb propostes per a totes les edats.

Consulta el programa de la Festa Major de Santa Agnès 2022

Ja fa setmanes que la Roca del Vallès es troba en dinàmica festiva, després d’un juny carregat de propostes i de l’inici de temporada de festes majors d’estiu, amb la Torreta donant el tret de sortida. El consistori i les entitats estaven desitjoses per oferir activitats a la població i, amb l’arribada de la Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes, tot aquest treball i ganes es tornen a materialitzar. Així, s’ha configurat un programa d’actes molt interessant perquè del 19 al 21 d’agost totes les persones trobin propostes del seu grat i que gaudeixin de la vida amb família i amistats.

El pregó anirà a càrrec de l’Associació de veïns, el divendres 19, a partir de les 20 h a l’Horta de la Rectoria. Tot seguit es farà el sopar popular: els tiquets es podran comprar fins el 17 d’agost a les 13 h reservant al telèfon 634 61 02 37 i durant la tarda del dimarts 16 d’agost al campionat de rummikub. I més tard hi haurà el concert de la Salseta del Poble Sec i Mashup Party.

Els infants gaudiran de valent el dissabte, ja que s’instal·larà un tobogan gegant d’aigua al carrer Cirerers. A més, hi haurà una animació infantil a les 10.30 h al Centre Cívic i la Festa de l’Escuma al Casal de Joves. Precisament als joves tenen plans per la nit, amb el concert de Marcel i Júlia i l’actuació de DJ Trapella. I pel diumenge, tenim els actes més populars amb la missa de Festa Major, el vermut popular, la ballada de gegants i les havaneres a la nit. També es farà tota una tarda d’activitats infantils organitzats per A Parts Iguals, i al vespre el sopar popular que organitza l’ANC.

Consulteu la programació al complet