Ja està disponible el calendari del 2021!

Última revisió 22-12-2020 09:55
22/12/2020

El podeu recollir de franc a diversos equipaments municipals i també als comerços que hi han col·laborat.

Un any més la ciutadania de la Roca del Vallès pot aconseguir el calendari de paret amb imatges espectaculars del municipi. El del 2021 està protagonitzat per les activitats culturals i tradicionals que s’han celebrat anys enrere, amb fotografies de festes majors, correfoc, trobades de puntaires, havaneres... Un retrat d’una època prepandèmica, amb la cultura al centre de la vida compartida als nostres carrers i places.

La regidora de Comunicació i Imatge, Ainoa Herrera, ha explicat que “hem fet la tria d’aquestes imatges perquè volem reforçar la idea que la cultura, l’associacionisme i la vida social són fonamentals pel nostre municipi, i tot i que aquest any no ho hagi fet possible, tornaran amb més força que mai”.

El podeu recollir de franc a diversos equipaments municipals i també a la cinquantena d’establiments comercials que han col·laborat en aquesta iniciativa. A més de l’estètica de les imatges, també conté informació important com per exemple els dies festius i també els actes periòdics que tenen lloc al municipi, com per exemple els mercats setmanals i els Plens municipals. A més, disposa d’informació pràctica com els telèfons de contacte i els horaris dels serveis municipals com les oficines d’atenció, la biblioteca o el CEM, i també d’un recordatori del calendari del contribuent.

Si li voleu fer un cop d’ull, el podeu veure aquí

Les imatges del calendari repassen actes culturals i tradcionals
Les imatges del calendari repassen actes culturals i tradcionals

Documents adjunts