Els nous fanals, de llums led, no només suposaran una millora pels esportistes sinó que comportaran un estalvi energètic molt important

">

En marxa el projecte de renovació dels llums dels camps de futbol

Última revisió 03-02-2020 18:37
03/02/2020

Els nous fanals, de llums led, no només suposaran una millora pels esportistes sinó que comportaran un estalvi energètic molt important

Operaris de l’empresa Rubatec estan enllestint la substitució de tot l’enllumenat dels camps de futbol municipals, en concret aquesta setmana estan treballant al camp de Santa Agnès i la setmana que ve ho faran a la Torreta, després d’enllestir els treballs al camp de la Roca. Aquest projecte persegueix un doble objectiu: per una banda millorar les condicions d’entrenament i joc als esportistes, i per l’altra un important estalvi energètic.

Els projectors actuals (els fanals) dels camps municipals estan molt envellits, fet que suposa avaries constants i un cost de manteniment alt. Ara tot l’enllumenat passarà a ser de llums led, unes bombetes que compten amb molta vida útil i un consum energètic inferior. L’estalvi en el manteniment i en el consum elèctric anual que es calcula és de 6.721,34 € pel camp de la Roca i de Santa Agnès, i de 7.291,44 € pel cam de la Torreta. En total 20.734,12 euros d’estalvi.

El regidor d’Obres i Serveis, Albert Bassa, ha explicat que “l’equip de govern està compromès amb la millora dels equipaments públics per oferir un millor servei a la ciutadania, a la vegada que també ho està amb la sostenibilitat. Així, amb aquest projecte, avancem en aquests dos objectius”.