Els bars i restaurants poden sol·licitar la nova llicència per instal·lar terrasses a la via pública

Última revisió 26-03-2021 15:08
26/03/2021

L’Ajuntament en bonifica la taxa corresponent al 100%, per afavorir la recuperació econòmica del sector.

Fins el 15 d’abril els bars i restaurants de la Roca del Vallès poden sol·licitar les llicències per instal·lar terrasses a la via pública. L’Ajuntament va prendre la decisió de bonificar al 100% la taxa de les terrasses de bars i restaurants aquest any 2021, igual com ho ha estat el 2020, per alleugerir les obligacions econòmiques dels establiments en un context de crisi.

Si algun establiment vol posar per primer cop una terrassa, o vol ampliar la seva zona de terrassa, és molt important que presenti juntament amb la sol·licitud el plànol amb la proposta, i l’Ajuntament estudiarà la seva viabilitat. Les sol·licituds es poden presentar online a la web municipal o presencialment a l’oficina de l’OAC de Can Sol (c/ Catalunya, 24 – 08430 La Roca del Vallès).

La regidora de Promoció Econòmica, Raquel Vilardebó, ha explicat: “Hem assentat les bases perquè el sector de l’hostaleria pugui recuperar-se progressivament, i tenim més iniciatives preparades per donar suport al conjunt del comerç local roquerol”.