Una responsable de recursos humans d’Hydro Extrusion La Roca va oferir un taller per assessorar les persones que busquin feina.

">

El Servei Local d'Ocupació col·labora amb empreses roqueroles per fomentar l'ocupabilitat

Última revisió 15-11-2022 14:14
15/11/2022

Una responsable de recursos humans d’Hydro Extrusion La Roca va oferir un taller per assessorar les persones que busquin feina.

Des del Servei Local d’Ocupació (SLO) estan duent a terme diverses iniciatives per donar suport al veïnat que es trobi en el procés de recerca de feina. A més dels serveis d’assessorament i d’alta a la borsa d’ocupació de la Diputació de Barcelona (XALOC), el SLO ofereix programes de formació diversos, i un d’aquests es fa amb col·laboració amb una de les empreses del municipi.

Aquest trimestre l’empresa Hydro Extrusion La Roca ha ofert un taller al SLO per orientar les persones a l’atur. Una persona responsable de recursos humans de l’empresa va orientar als assistents sobre com preparar bé el currículum per adequar-lo als requisits de l’oferta laboral, definir els objectius professionals, preparació de l’entrevista de feina i com posar en valor els atributs personals.

El regidor d’Inserció Laboral, Daniel Valls, ha explicat: “És una formació molt valuosa, atès que resulta molt pràctica i s’expliquen els condicionants clau que fan a les empreses triar un candidat o un altre”. El regidor també ha volgut posar en valor la feina del SLO: “Hem fet un pas endavant, les professionals del servei s’esforcen per oferir cada cop millors serveis i ajudar al veïnat que es troba a l’atur”.

El SLO es va ampliar amb la incorporació d’una persona especialitzada en fer prospecció d’empreses, per tal d’apropar les ofertes del territori i posar-les en coneixement dels roquerols i roqueroles que busquen feina. Fruit d’aquesta feina ha sorgit aquesta col·laboració amb aquesta empresa, i s’espera que ens els propers trimestres es duguin a terme més iniciatives.