El consistori fa una crida a la responsabilitat ciutadana

Última revisió 04-08-2021 16:00
04/08/2021

En els últims dies, la Policia Local de La Roca del Vallès ha detectat un augment dels comportaments incívics al municipi

L’Ajuntament de La Roca del Vallès fa una crida a la responsabilitat ciutadana i al compliment de les mesures de contenció de la pandèmia. Darrerament, la Policia Local del municipi ha detectat un increment dels comportaments incívics al poble. Davant d’aquesta situació, l’alcalde Albert Gil demana seny i sentit comú als veïns i les veïnes i recorda la importància de seguir les mesures establertes per les autoritats sanitàries per a fer front a l’emergència sanitària. De la mateixa manera, el consistori roquerol posa en valor la feina dels agents locals que diàriament treballen per a garantir la seguretat i el benestar de veïns i visitants.

En aquest sentit, es recorda a la ciutadania que el passat dijous 15 de juliol van entrar en vigor les noves mesures de contenció de la Covid-19. La Generalitat de Catalunya va tornar a restringir les trobades socials a un màxim de 10 persones, va establir que les activitats havien de finalitzar a les 00.30 hores i va eliminar la possibilitat de consum en grup a l’espai públic habilitat, entre altres mesures. Així mateix, el divendres 16 de juliol va entrar en vigor el confinament nocturn d’1 a 6 hores a un gran nombre de municipis catalans. La Roca del Vallès és una de les poblacions afectades per la norma. «Demano als veïns i les veïnes que compleixin escrupolosament les mesures. Entenc que portem molts mesos de restriccions, però aquest és l’únic camí per a tornar el més aviat possible a la normalitat», diu l’alcalde Albert Gil.