El comerç local, a un clic amb el nou web del COR

Última revisió 24-03-2021 16:35
24/03/2021

L’associació, amb el suport de l’Ajuntament, posa en marxa aquesta eina per apropar-se al conjunt del veïnat.

L’Associació de comerciants de la Roca (COR) fa un salt tecnològic per fer més accessibles els comerços associats i els serveis que ofereix pel conjunt de la ciutadania. Es tracta d’un nou web i nous perfils a les xarxes socials, amb els quals es pretén donar a conèixer la varietat i qualitat del comerç local, i fer arribar als veïns i veïnes les activitats i promocions que s’organitzen.

Atès l’Estat d’Alarma i les mesures restrictives per evitar contagis, el comerç local s’ha vist molt afectat i tot just comença a recuperar una mica la normalitat. Així, amb aquest pas endavant, es facilita una eina que permet que les persones coneguin els comerços amb un cop d’ull a través d’internet, els productes que ofereixen, saber els seus horaris, si fan enviaments a domicili, els descomptes que promouen, etc.

La regidora de Comerç, Raquel Vilardebó, ha explicat que “el consistori està centrat en donar tot el suport possible al comerç local, com a eix clau de recuperació econòmica. Amb aquest nou web esperem que la ciutadania descobreixi la qualitat i compromís dels nostres establiments i s’estimuli el consum de proximitat”.

En aquest sentit, el consistori anima a tots els comerços adherits a l’entitat a que facin el pas, i a tothom a seguir el COR a les xarxes socials i també a visitar el seu espai web renovat. Aquí trobareu els enllaços:

Web: https://corlaroca.cat/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010889411727

Instagram: https://www.instagram.com/corlaroca_comerciants/

 

Enllaços