El cicle Enotastos arriba a la Roca del Vallès el proper diumenge 24 d'octubre

Última revisió 18-10-2021 15:30
18/10/2021

El Restaurant El Pla oferirpa un menú degustació de tapes i una cata de vins de la DO Alella.

La Ruta del Vi DO Alella és una activitat de promoció d’aquest producte local de gran qualitat, que proposa diverses activitats per conèixer a fons i divertir-se a la terra de la pansa blanca. Els tastos i maridatges són una de les activitats principals tant dels cellers com dels restaurants que en formen part, i el proper 24 d’octubre la Roca del Vallès serà la protagonista amb la nova edició dels Enotastos.

Així, qui tingui ganes d’assaborir un bon vi DO Alella pot acostar-se al Restaurant El Pla, a la Torreta, que oferirà també una degustació de tapes exquisides. S’ha de reservar entrada prèviament, al web www.enoturismealella.cat El preu és de 8 euros. Aquest serà el primer dels enotastots que passaran pel municipi, ja que se’n farà un altre durant la Fira del Col, a finals de novembre.

El nostre patrimoni gastronòmic és remarcable” explica la regidora de Turisme de la Roca del Vallès, Raquel Vilardebó, qui afegeix: “Combinant-ho amb els nostres atractius naturals, culturals i d’oci, fa que el nostre municipi sigui una destinació turística de primer nivell”.

El restaurant oferirà el tast dels vins Santa Maria de Raventós i 3 de Testuan, a càrrec de la sommelier Eli Vidal. També s’oferiran les següents tapes: amanida de carbassa i bledes amb magret d’ànec i fuet fumat a casa; i puré de moniato blanc i formatge de cabra de Can Bordoi amb ou poché i cruixent de col kale.