El CEM s'estrena com a col·legi electoral i acull un simulacre de les eleccions del 14F

Última revisió 09-02-2021 16:44
09/02/2021

Treballadors municipals i representants polítics han simulat el funcionament de la jornada electoral per establir les mesures sanitàries necessàries pel bon desenvolupament dels comicis.

El pavelló del Centre Esportiu Municipal ha acollit un simulacre de les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Aquest espai s’estrena com a col·legi electoral, i el veïnat que habitualment votava a l’escola Mogent aquest diumenge hi haurà de fer cap per exercir el seu dret a vot de manera presencial. Per tal d’ultimar els detalls i establir les mesures de seguretat sanitària necessàries, treballadors municipals i representants del consistori han fet aquest simulacre, muntant tota la logística electoral i simulant el funcionament de la jornada electoral.

D’aquesta manera, s’ha establert una ruta d’entrada i sortida diferenciades, amb tanques fent un circuit que garanteix que les persones puguin mantenir les mesures de seguretat. A l’interior, s’ha previst que puguin accedir fins a 12 persones de manera simultània, i s’han re col·locat les meses i les taules amb les paperetes de tal manera que els membres de cada mesa tinguin visió i control de tot l’espai. El simulacre ha servit per acabar de polir aquests detalls, a més que s’ha fet una demostració de com posar-se i treure correctament un Equip de Protecció Individual (EPI).

A les meses del CEM hi estan censats gairebé 2.500 electors/es, que habitualment votaven a l’escola Mogent. El motiu del canvi ha estat que l’antic emplaçament no permetia que les persones poguessin mantenir les distàncies de seguretat necessàries, així com circuits de trànsit segurs amb entrades i sortides diferenciades.

Al web municipal hi trobareu una guia sobre les eleccions del 14F, amb totes les mesures sanitàries que s’han pres.